Midsommar

Börjar med att säga tack för grattulationerna för min student! Tack tack!

Så hmm.. JOOO vi har varit på SM.. kort om det. Vilken upplevelse... Hunden var som 3 hundar på plan, HELT %&/(!"# GALEN.. slet gräs och skällde... Morr... Men men lagloppen kom vi igenom båda dagarna, lördagen nollad och söndagen medn 5 fel på slalomen... =O Ehh Slalom, de börde hon väl kunna! men näää andra porten in... MORR.. Hem och träna!
Individuella ska vi nog inte prata om;) Diskad! men andra dagen var jag mer nöjd, hade bestämt att NU ska jag säga åt henne på gräsätandet och hej vad hon gick på sen! mycket bättre!! 3 gräsbit istället för 10..... 
Slutligen vill jag skicka en tanke till Emelie och Zazzi, som tiden stannade på fel och hon tvingades köra omlopp trots snyggt nollat lopp.. Inte hennes fel utan tävlingsledningen... Men jag grattar henne ändå till en tredje placering som det SKULLE ha varit!!!

Midsommar i lundsjön då!
Fixat ute hela dagen med djuren.. underbart tycker jag!
Got middag, kanin i ugnen, stektpotatis och vitlök... Efterrätt jordgubbar, banan, kladdkaka och glass. inge synd om mig i alla fall!!!
OCh nu avslutar jag med några bilder innan jag ska gå samma hundprommis igen och leta marcus hundgodispåse som han tappat... Gissar på att Cherry hittar den!;)




Dessa små sötnosar fick jag för 5 dagar sedan... Hoppas en är en hona;-)

Jag och Caliber

6 månader och otroligt vacker

Så här ser man honom oftast

Repp

Och avslutningsvis alla våra skönheter samlat!

Kram på er alla


Student och Caliber

Igår var dagen med stort D.... Min studentdag! Tjooo och tjim tro mig...
Kyrka och betygsutdelning..
En present öppnades, som jag fick av mina kära vänner(!) de innehöll:
En Kastrul som de låg en tygkanin i, lyfte man få den så satt de en lapp i botten med texten
"Vi kommer och äter kaningryta sedan"
I kaninen låg i blommig hammare som man kunde skruva i sär, så var de en skurvmejsel i, den skulle jag ha när jag bytter burar!
Många skratt var det från både min och mina vänner sida! UNDERBART roligt! Och jag lovar att de blir kaningryta så småning om;)

Sen var de flakåkning och massa skratt osv...
Hem och äta med familjen! Fick lite pressenter bla en bilnavigator så jag ska hitta till olika saker ;-)
Smart mamma, jag som aldrig hittar! haha... lite pengar och pressentkort på Cervera;) Blommor var de med.
Och för att inte glömma de fina brev som låg i Ladugården! Från Super Snälla Silver Sara, Houdinina, den stora ninen som bor här, skrev att hon trivdes och ville bo kvar och skulle få stanna hos mig! Så jag fick Houdinina!
Tusen tack!!

Så till Caliber på Mariannes begäran;-) Trodde jag skrev om honom sist... men nä de hade jag inte..
han är min stora vilda nalle... Han är här och där och lite hit och dit.. Stå still vad är de?
6 månader är han nu! Ska ta och väga och mäta...
I veckan började vi på Ligg träning, och shit mama vad snabblärd "lillen" är! jag bara gapar..
Så inkallningen är mycket bättre nu med! Fast han leker med de andra och så!! Sitt är klockrent fast han far fram som en vilde....
Och jag är glad att folk står upp efter att han hälsar på dem... hopp skutt osv... Något mycket hund är han då han hälsar på folk. Men vad gör de? haha....  han säger ju bara att han älskar dem!
Lillen ska få följa mig till Ewa på Oskargården sedan och bara träna lydnad fårhagen.. Spännande! Sedan ska vi prata med Nina och höra om vi får komma dit och testa på och hälsa mer på djuren!
Ankorna har vi vart in till för ett tag sen... han blir lite galen på dem...Men tro mig på kaninen i bur smyger han såååå försiktigt och fint på...

Så har vi "spårat" en gång till efter valpkursen (som förövrigt är slut) ett åkerspår, vinden var lite knepig, men lillen löste de fin fint!! STOLT! kanske var 100 meter men ändå!! Han fixa de utan hjälp!
Detta ska jag fortsätta med! jag vill tävla bruks, Cherry kan jag ju de med men de har ju inte blivit av. Så CAliber MÅSTE bli Spårhund med!!! ;)

Kram på er/Stina



Tävling

I Fredags var jag och marcus på studentbal. mycket trevligt och så.. Kl 00 satt vi oss i bilen och började åka mot umeå.
Vi kom fram runt 7 efter många sovpauser. lagomt trötta var vi...

Men men tävla skulle vi och tävla gjorde vi.. drar bara igenom loppen lite..

Cherry Agility 3, debut för i år.. kändes som att jag inte var där jag skulle och vi fick en hel del långa svängar. Inte så mycket gräs som förut men nån tugga var det väl... vi fick 1.XX i tidsfel och jag tror att jag kan gissa LIIITE på vart vi kunde tjänat in den sekumden.. hamnade på en 3 plats i alla fall.. Vackert så;)

Cherry Hopp 3. Ett nollat fint lopp.. Banan var relativt lätt och vi lyckades hålla ihop, jag viste inte helt vart jags skulle placera mig och var lite rädd att springa in i hinder... Men det gick bra.. vi kom på en 4 plats och fick Cert! Jag var bombis på att hon vart Champion då¨men näe, de var i agility hon hade två! Så nu har hon två Cert i varje klass! Kalas!

Repp Agility 1. Detta lopp hörde jag och det var  ju en stoooor miss... vi kom runt med 10 fel på hinder och TIDSFEL så de sjöng om de! inte ville väl han springa med mig.. och kollade efter husse gjorde han...

Repp Hopp 1 husses hund var de ja! Slalom strul så han gick inte in.... diskade sig där.. men sedan gick det bra igen! Men med marcus så springer han ju på jätte bra!!!

Så Sofie då som skulle värma upp på Agilityklassen med Indra. Nollar och går upp i 3an! TJOOOHOO!! Grattis! de kallar jag fin fin uppvärming!!

Somnade tidigt den kvällen vill jag lova...

SÖNDAG

Cherry agility 3. Nollat lopp som kändes kalas.Bara en grästugga (!!!) och kom på en 2a plats...
Här vart jag sur, för vinnaren och cert tagaren hoppade Aet ner och fick 5 fel som domaren sedan tog bort då hunden kom i mål.. Surt.. Men men det kommer väl fler tåg!!!=D

Cherry Hopp 3. Här skulle vi testa att få till nån bra start.. Tina sa att jag skulle testa att bära in henne. sagt och gjort! Marcus har en fin bild på de! (den kanske kommer) Men jaa den vart de ju ite strul ändå i starten... Loppet gick bra, nån lång sväng hade hon... Nollad vart hon och kom 4a.. certet gick till nr 3 en super söt och duktig golden!!!

Repp agility 1. husses och repps bästa agilityklass tyckte husse själv. han hoppa dock bommen ner och sedan gick han ur sista pinnen på slalom. 10 fel var det.. Men resten var bra!

Repp hopp 1. husse bytte fel strul och fel i däcket som följd. sedan hände de nå mer och sedan vart de disk..TYP så... men fart hade han!

Sofie och indra i agility måste jag oxå skriva om.. VÄRLDENS NEGATIVASTE på banvandringen. hon hade ju inget där att göra osv osv osv... Men de nollade och kom 3a!!!!! UR snyggt lopp!!!

Efter denna helg så inser jag att....
....Cherry och jag måste träna tajta svängar, förberedande av sväng.
....Cherry och jag måste träna STARTER
....Cherry och jag måste träna snabbare kontaktfält..
.....Repp och husse måste träna kontaktfält
.....Repp och husse måste träna slalom- och tunnel ingångar
.... Repp och husse måste träna tajta svängar

Säkert mer men de kom jag på just nu...,

__________________________________________________________________________________________

Idag har jag påbörjat kaninbursbygge... de är nog en syn för gudarna men jag tycker att jag är duktig i alla fall, haha...
Blir spännande att se om de blir nått tillslut haha... Inväntar sambon nu för lite hjälp haha..

Kaninnytt
-Kaninen houdinina är parad idag men min viltgula hane Rack Jabbit.. Hoppas på smått!
-Tan honan har väl ca 2 veckor kvar innan smått hon.. spännande...

RSS 2.0