Lite av de ena och de andra;)

Jahapp… Denna sida har jag ju glömt! Ber om ursäkt om någon skulle vara intresserad ;-)

I början av oktober, närmare bestämt 3-4 oktober åkte vi och sofie med husvagnen ner till Bollnäs.. TÄVLING.. Årets näst sista till och med.. Sorgligt måste jag säga..
Lördagen var det Cherrys dag. Lagstart gånger två vilket resulterade två vinster och att vi kvalade till SM 2010;) Och därmed kan man väl säga att vi var OSLAGBARA i helgen! Skratt;)

Se så fåningt glada vi är:D:D

Individuellt så nollade vi agilityklassen och kom 5, Duktiga, men vi behöver nollor i Hopp, där diskade vi oss dock för Cherrys matte var inte tillräckligt tydlig.
Måste iaf skriva att min lilla tös nollade 3 av 4 lopp.. De ska jag INTE klaga då!
Allt eller inget säger Cherry!

Söndagen nollade Ami båda klasserna, men en ful snurr gjorde att de inte vart någon pinne. Skiljde bara några hundradelar imellan 3an och 4an;)
I agilityklassen slog musen till som ena nollan och VANN! De ni! Enda nollan med!
Så på pallen stod super musen i sitt rosa täcke!

Repps agilityklass ska vi nog inte tala om.. han tittade på tidtagare och gjorde flygade-Repp på gungan… Hmm hmm..
I hoppklassen var de matten som kändes totalt fel placerad… fick en vägran på en tunnel då jag inte följde upp som jag skulle, så han såg inte tunnelingången alls.. Och när han såg den klev han på nummerskylten så han hoppade till;) Stackars lilla Beppo när han lyssnar så strulade jag..

I övrigt så har jag och Caliber börjat kurs, Bra att vara bland hundar och tänka;)
Inte så allvarligt direkt men vi får träna bland andra, det är gult värt!

”lillen” har även lärt sig 4 pinnar slalom och de går fort!. Allt han gör går fort. (På gott och ont) Så kör vi ”kontaktfält” i trappen;) Man tager vad man haver;) Lydnad  har vi knappt kört.. Har ingen lust med det jag..

Så har vi även föst ankorna lite, i hagen gick det enligt mig i lagom takt, utanför går det FÖÖR fort för att jag ska hinna tänka…

Fåren har inte bilvit invallade, har haft lite mycket kring mig… Men de blir väl sen någon gång då.. När vi talar om får så ska jag säga att jag var på fårklippnings SM igår.. Gissa om jag vart impad! 5 tackor 7 minuter! Kan säga att våra inte gick så fort att klippa för oss nybörjare;) Haha. Joo Fårklippare, tänkte mig ca 40 åriga ”gubbar” med lite mage och grova;) Men njaaaaa tji fick jag.. SM vinnaren och tvåan var nog i Marcus ålder och ”trådsmala”.
Starka var de nog dock;) Snacka om att jag hade fel!


Vi har hunnit haft lite snö i nån vecka men de försvann nu igen! UNDERBART med barmark! Ska nog försöka ta mig ut och lägga spår innan snön hoppar på mig igen!
Caliber vill de sa han! Han vill allt! Allt jag gör vill han göra! Underbara lilla hund!

Allt för oss!  


RSS 2.0