Pinnhundar

I helgen så tog faktikst allas vår egan MIRIMUS en agility pinne! Och hon utnyttjade så mycket tid man fick;) Nästan i alla fall! Hon sprang faktiskt! så de tar sig nog de hela!
I helgen kollade hon även in domare och hinderfixare (de tar tid de med). Dvs att hon gjorde sånna typiska nybörjar saker! tycker de verkar som att hon vaknat lite och ser att de finns folk runt plan och på den;) snart kanske hon inser att man kan springa som på träning! Hoppas hoppas!!

Reppe fick jag oxå äran att köra.. Och så kommer de nog vara tills husse är på g igen. Han har väl tapppat lite lust. 5 fel i båda agilityloppen! en på uppfarten på gungan och en på nerfarten på gungan... Attans men nu vet vi vad vi behöver träna! och sen ett slalom från BÅDA håll önskar jag mig! Så nu är de till att träna lite!
Han tog även en pinne i Hopp 2 med ett lite lustigt lopp;) Vart lite tokig placering av matten! men de löste sig de med! Dag 2 i hopp banan skrek Repp till i tunneln och kom sakta ut... Vi tror att de var den där bågen som höll fast tunneln som gjorde det hela... Efter de kolla han in publiken och lite så... På filmen ser man att han tappa mycket fart på det där.. Han såg lite "låg" ut... Stackarn.. Men men sånt som händer... Sen rev vi sista hindret, och tur var väl de, för vi hade 0.27 i tidsfel med!

Cherr och jag fick inte riktigt till det i helgen! Jag gjorde nå tok och drog henne fel och bytte fel så hon svängde på tok.. Men men... Nollade hopp3an på söndagen men vi var för sega så vi fick ingen SM pinne...
Snyft... Men jag har insett att de troligen inte blir nått individuellt SM med henne nästa år. Saknas två i hoppklass.
Men vi är förlåtna för hon har varit skadad hela sommaren och Jag tycker INTE att hon är samma hund som innan skadan. fler som säger det med.. Hon har inte samma "driv" och "drag" på hinder som innan.. Men sen så räkna jag... 4 helgtävlingar har vi varit på... på 5 starter hade hon faktisk sina 4 agilitypinnar. och i hopp är vi för sega;) där har vi 2 på 8 starter... Nu blir de Bollnäs och KANSKE Nedansiljan.. Sen blir de vinterlov för Cherran!

Caliber han är en stor pojke nu! han tar in och ut ankorna och gässen nästan dagligen! Dock tycker jag att de går lite foooooort... han tycker att dom ska gå tajt ihop! Men de blir säkert bra!
Så ska Marie komma hit och börja valla in fåren! TUMMEN UPP!!! Ska försöka fixa en fålla lie fort...

I går tick han testa lite agility i aspås när jag visa lite lätt handling för några där:) Och lillen chockar på mig! Han har INTE mycket träning i bagaget.. Men nog tusan är han duktig! Svarar super fint på vart jag placerar mig och hur jag vrider... Och OM han behåller de där tajta svängarna så blir jag ÖVERLYCKLIG. (körde på 4 låga hopphinder som var i lite vinklar.)

I vardagen tycker jag att han sköter sig fin fint.. Han testar att skita i att komma när jag ropar första gången.. Sedan inser han att jag menar vad jag säger och kommer lunkande... "Jag ska bara" typ..
Lillen tappar päls som F... har kammat av hur mycket som helst.. Har numera en strävhårig svart fara!
Och vet ni! HAN ÄR BÄST!

Nä nu ska jag kolla på ett forum lite.. Sen ska jag väcka herr Snark som sitter i soffan.. och bege oss till sängen!
NATTI!!!!



lite om alltmöjligt

En vecka... Pooof..
jag har börjat på skola igen. Känns helsjukt och jag vet inte vad jag tänker.. Så mycket info denna vecka. Men vi får se! jag prövar! Lite rädsla över att jag inte ska orka plugga.. Men men jag ska ge se ett försök..

De bästa med hela veckan är att Axel (S W Aint It Funny) är röntgad med B höfter och därmed FRI!!!
Ni anar inte vilken lättnad det är!  Amen för det!

Caliber har varit en snäll voff i veckan. Jag är stolt över min prins.. han kommer när man visslar/ropar. och jaa han kan! Visst det är MYCKET energi! Men de gör väl inget!
Börjar längta till att lära mig om vallning... HJÄÄÄLP MIG;) haha

Jag och Marcus väntar på med spänning på besked om en sak som skulle göra vår vardag ännu bättre.. Haha
Men vi får se hur de blir..
Och vet ni, för hmm några dagar sedan så eller hmm 20 aug. så var de 2 år sedan jag och han träffades!
Tänka sig! Och inte tusan tänker jag släppa honom! MIN MIN MIN BARA MIN!(Vet att han kommer läsa detta så jag säger, Puss! Älskar dig!

Näe men nu tror jag att jag ska ta med mig Mr M och sova... Imorgon ska massa (som vanligt) fixas.. Kaninburar hit och dit..

Natti kära vänner






RSS 2.0