GLÖMDE

Vet ni!

Calibers mamma är nu WTCH!!! GRATTIS!!!!


En lundsjödag

Vet ni hur skönt det är att helt planlöst gå runt i skogen? Jag vet! Helt underbart...
Jag, Marcus, Caliber och Ami gick en sväng i skogen idag, plockade lite svamp och njöt av lugnet..
Ami luffsa på runt oss och Caliber njöt av att springa som en galning, skönt så här efteråt när han lligger trött för en gångs skull. Inte lätt att springa emellan en husse, en matte och en "syster", och dessutom hinna med trehundrasjuttielva varv i skogen!

Cherry och Repp var hemma och vilade... Repp har ju som flera vet varit dålig. Veterinären här trodde att de "bara" var en rejäl magsjuka... en dyr magsjuka kan jag lova.. tacka vet jag försäkringar..  Men men dropp x3, röntgen, kontrast, blodprover och vila! Så nu så får han till och med i sig mat och spyr inte upp den på en gång! Det tackr vi för!

Cherry är ju inte helt bra efter sin sträckning än men hon är mycket mycket bättre! tur de inte är någon tävling förren 22 augusti nu! vila och sen försöka träna upp igen! Cherry såg breven från Åsele om att de inte vart nån tävling där så hon passar på att löpa nu! Så då missar vi inget i höst! Duktig vovva!

Tävla gjorde vi i sundsvall torsdag-söndag förra veckan... Reppe var sååå seg på torsdagen och hade spytt upp sin frukost(tänkte ju inte mer på de) .. Tvingade honom att springa... två nollade lopp vart det, sseeeeeeg hund... i Agility kom vi långt ner i resultatlistan och i hopp så kom vi 3a.. bara 3 nollor så;) vi hade super dålig tid hihi;) Men nu mera är Repp i Hopp 2! Husse är väl kanske inte helt nöjd men de struntar jag coh björnen i!
Sen vart han sjukskriven.

Ami hon sprang på bra i sina lopp tycker jag! Nått vart hon låg i så vi sprang av.. men i övrigt tycker jag att hon var super duktig! ett lopp med Tina gjorde hon med! Och även då sprang hon! Fast hon tyckte hon att banan var lite lång och vart trött eftet typ halva.. ;-) Men jag måste såga att Tina lät mycket gulligt!
Söndagen gjorde hon inte några hinderfel alls! Duktig supermus! Men platta tunneln var tung sa hon så tiden vart lite lång;) 0.97s för lång tid vart det;) Som om vi bryr oss! Hon var ju bäst!!

Har just stoppat in en fiskgratäng i ugnen! lite stolt har gjort RIKTIG potatismos och röding, donat  och grejat så jag hoppas den blir ätbar! Annars blir de nudlar för hela slanten! 

Ikväll blir de nog lata tag.. ankorna och kaninerna fick rent igår så jag har inget sånt på mig! Eller jo de finns väl alltid men! Möjligen om jag ska tjata på marcus att slipa klart så jag kan måla och flytta den dräktiga kaninen som själv smet till hanen...;-) 
Nej men just! Ami måste ju få springa slalom med! VIKTIGT! vi ska ju försöka få till ett lite säkrare och snabbare slalom så vi måste öva!
Dessutom skulle min kondition behöva en omgång.. Dog ju när Carro stod och skrek att jag skulle springa fortare! Jag kan ju inge fortare! snyft.. ;-)

Nä nu ska jag städa av bänken och duka ifall maten är ätbar! 


 

En liten uppdatering;)

Här hemma står det inte still minsann!

Ami tränar för fullt i Agility för hon ska debutera hon! Stoora fröken nu!
Näe jag är nöjd om hon är glad i alla fall och springer.. Vill hon inte så blir de nog snabbaste vägen till mål..
Carro tyckte jag skulle lära in "Korv" på henne, men det finns bara en "Korvhund" och de är ju PIIIBIIII!!
Så Ami ska nog få bli en Mjukost på tub hund;) lite långt dock att ropa mjukost flera gånger på plan... Men men, de löser sig;)

Cherry är halt ännu efter SM:et så hon skall inte tävla i bollnäs.. Lillstrumpan har "vila" hon går gå runt och så men inte tokspringa ala AUSSIE... Så har vi varit till en Massör så hon får massage hon mest varje dag!
Uppskattas av henne! Och jag tycker att hon blivit lite bättre.. Peppar peppar!

Caliber von vilde(!?) har fullt sjå med att hålla koll på sig själv.. Vinst med honom är att han oftast kommer när jag ropar! (Ska väl inte säga för mycket nu.) Han kan sitt, ligg, stanna, Okej och kom kan han. Det är väl steg ett;-) Men Han är ju baaaara 7 månader, min lilla bebisvoff.. Vi har många år på oss!
I förrgår  fick han pröva en tunnel då vi var och träna. Mallig som bara den när han tordes. Han gick den några gånger sen gjorde vi en inkallning på plan resterande tid var han publik.
Och Publik ska han vara i Bollnäs till helgen, så ska han tälta och bo med Diezel. Caliber och jag har pratat om det hela och han lovade att vara snäll och inte terrorisera Diezel och busa allt för mycket.. Meeen vi får väl se... Livet leker säger den grabben!

Så vad mer.. Jo kaninerna ökar här hemma... avelsdjur till mig och kullar. Idag fick jag en med 2 st i.. En kull, nä ett par måste de vara.. ROSA... såg ut som råttbebisar, huu... De lär ju bli albino, som pappan...
Burarna börjar komma iordning, målar och donar.. Idag har pappa varit här och hjälpt mig. Så nu är stora 6 facksburen snart användbar;) Ska baaara måla i den med... Den som gillar att måla är välkommen.. jag är LE... Och denna Ladugårdslack gör en yr i huvudet.. Men men de tar sig i alla fall..

Joo vad mer, vi ska köpa grindar till fåren för att kunna göra lammboxar och så, dom tänkte jag sno ute sen på sommaren! De måste ju funka att ha som hage att träna vallning i! (När vi väl kommer dit..)
Caliber och jag ska ner till Marianne i Okt och testa på vallning! Undra om de bara är vi i kullen som inte prövat än.. Men luugn, vi kommer! Vi norrlänningar tar god tid på oss, en sak i taget och jag lovar er, De hinns!;)

Nu ska jag nog sätta punkt och hoppa i säng... Där kan jag ligga och fundera över ev vidare skolgång med mera... Huga hjärnan går på högvarv...

Natti!

RSS 2.0